Turun Hitsauskone Oy

Esab Savage A40™ automaattinen hitsausnaamari musta

119,00 

Kuvaus

Erittäin suositun Sentinel™ A50 -naamarin pohjalta suunnitellussa Savage A40 automaattisessa hitsausnaamarissa on kirkkaampi kuva ja parempi väritarkkuus. Se auttaa niin harraste- kuin ammattihitsaajiakin avaamaan oven uuteen hitsaus- ja leikkaussuorituskyvyn maailma

SAVAGE A40 -naamari on suunniteltu täyttämään erilaisten hitsaajien tarpeet. Siinä on huipputekninen kevyt kuori, joka suojaa kuumuudelta, kipinöiltä ja roiskeilta. Tuoreinta ADF-teknologiaa hyödyntävä hitsauslinssi tarjoaa erittäin selkeän näkymän TrueColor-väreissä taaten erinomaisen optisen laadun. SAVAGE A40 -naamari edustaa erinomaista toiminnallisuutta, suorituskykyä ja mukavuutta niin satunnaisille hitsaajille ja huolto-ja rakennustyöntekijöille kuin ammattihitsaajillekin.

 

  • Ulkoinen tummuuden säätö välillä DIN 9–13 ja optinen luokka 1/1/1/2. Viive ja herkkyys voidaan säätää sisäpuolelta.
  • Neljä valokaarianturia herkemmälle automaattiselle tummennukselle.
  • Leveämpi katselukulma ja laajempi 100 x 50 mm:n katselualue, joka tarjoaa leveän näkökentän ja paremman tilatietoisuuden.
  • Herkkyydensäätö on sopeutuva ominaisuus, josta on hyötyä, kun hitsataan matalan virran TIG:illä, jolloin linssi reagoi paremmin tummempaan valokaareen.
  • Viiveensäädöllä hitsaaja voi määrittää, kauanko linssi pysyy tummana hitsausvalokaaren sammuttua. Lyhyt viive nopeuttaa työntekoa silloitettaessa ja pitempi viive soveltuu hitsaukseen suurella virralla.
  • Ulkoisesti aktivoitava hiontapainike. Tummuusasteen DIN 4 hiontatila.
  • TrueColortakaa kirkkaamman näkymän ja paremmat värit.

Esab Savage A40 automaattinen hitsausnaamari soveltuu MIG/MAG -hitsaukseen, TIG-hitsaukseen, puikkohitsaukseen, plasmaleikkaukseen, polttoleikkaukseen sekä hiontaan.

 

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Mitat 23 × 23 × 24 cm (senttimetri)

Brand

ESAB

ESAB tuotteet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Esab Savage A40™ automaattinen hitsausnaamari musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *