Turun Hitsauskone Oy

Niitunniskantie 11

20320 Turku

(02) 251 6444

Ma – Pe 8.00 – 16.30

Ma – Pe 8.00 – 16.30

Verkkokauppa aina auki

Woikoski Hitsauskaasut

Woikoski hitsauskaasut

Toimimme Woikosken valtuuttamana teollisuuskaasun myyntipisteenä. Hitsaussuojakaasut (yleensä argonpohjaisia yksi- tai kaksikomponenttisia kaasuja) auttavat hitsauksessa suojaamalla hitsaustapahtumaa.

Vuokraus

Woikoski vuokraa omistamiaan kaasupulloja, pullopattereita ja minikontteja. Vuokra-ajat ovat 3 kk, 1 vuosi, 3 vuotta, 5 vuotta tai 8 vuotta. Vuokra maksetaan kokonaan vuokrasuhteen alkaessa.

Tehdessään 3:n, 5:n tai 8 vuoden vuokrasopimuksen asiakas saa käyttöoikeustodistuksen, joka on arvopaperi, ja tarvittaessa siirrettävissä tai myytävissä myös toiselle kaasun käyttäjälle. Kun vuokrasopimus päättyy, siitä ilmoitetaan asiakkaalle kirjeitse. Asiakas voi joko uusia sopimuksen tai palauttaa pullon Woikosken palvelupisteeseen.

AWOcyl vaihtokaasupullo

AWOcyl vaihtokaasupullo on hyvä vaihtoehto silloin, kun kaasun tarve on epäsäännöllistä, mutta edellyttää että sitä on aina saatavilla. AWOcyl-pullot ovat 10-litraisia ja kaasuvaihtoehdot ovat argon, asetyleeni, hajuhappi ja SK-18.

Kaasulajia ei vuokra-aikana voi vaihtaa eikä pulloa saa luovuttaa/siirtää kolmannelle osapuolelle. Vaihtokaasupullon hankintahinta sisältää kaasun, siirtokustannuksen ja pullon ikuisen vaihto-oikeuden. Vuokra-aikana asiakas maksaa vain kaasun ja siirtokustannuksen.

Omistuspullo

Woikoski myy asiakkaille sekä uusia että käytettyjä kaasupulloja. Pullo toimitetaan tilauksen perusteella Woikosken palvelupisteeseen katsastettuna ja täytettynä asiakkaan lunastettavaksi.

Woikoski täyttää myös asiakkaan omia kaasupulloja. Standardikaasujen täyttöaika on 1-3 vk riippuen kaasulajista ja täyttöpaikasta.