Niitunniskantie 11

20320 Turku

(02) 251 6444

Ma – Pe 8.00 – 16.30

Ma – Pe 8.00 – 16.30

Verkkokauppa aina auki

Menu

Esab Hitsausmaski SENTINEL A50

289,00 

Sentinelin mullistavassa mallissa on ergonominen pääpanta ja erinomainen säädettävyys, mikä parantaa tuottavuutta, toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Sentinel A50:n huipputeknisiin ominaisuuksiin lukeutuu lähes rajattomasti säädettävä viiden pisteen pääpanta, 100 x 60 mm:n katsonta-aukko, ulkopuolelta aktivoitava hiomapainike, värikosketusnäytöllinen ohjauspaneeli ja edestä asennettava kupera lasi, jolla on useita värivaihtoehtoja ja joka voidaan vaihtaa 10 sekunnissa (katso video).

Kuvaus

Esab Hitsausmaski SENTINEL A50

ESAB Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille uuden tehokkaan automaattisen Sentinel™ A50 Air -hitsausnaamarin. Tämä laajentaa aiemmin tänä vuonna lanseerattua Sentinel A50 -hitsausnaamarivalikoimaa. Sentinel A50 Air sisältää raitisilmapuhaltimen.

Sentinelin mullistavassa mallissa on ergonominen pääpanta ja erinomainen säädettävyys, mikä parantaa tuottavuutta, toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Sentinel A50:n huipputeknisiin ominaisuuksiin lukeutuu lähes rajattomasti säädettävä viiden pisteen pääpanta, 100 x 60 mm:n katsonta-aukko, ulkopuolelta aktivoitava hiomapainike, värikosketusnäytöllinen ohjauspaneeli ja edestä asennettava kupera lasi, jolla on useita värivaihtoehtoja ja joka voidaan vaihtaa 10 sekunnissa (katso video).

”Tämä tekniikka vastaa tekniikkaa, jota käytämme päivittäin esimerkiksi älypuhelimissa”, sanoo Guy Shelverton, Global Product Manager, ESAB. ”Käyttäjät voivat nyt helpottaa elämäänsä ja lisätä tuottavuutta työpaikalla tämän teknologian avulla.”

Käyttäjät huomaavat välittömästi Sentinel A50:n säädettävän viiden pisteen Halo™-pääpannan parannetun mukavuuden. Ergonominen, matalaprofiilinen rakenne jakaa painon entistä paremmin viiden kosketuspisteen ansiosta, ja kypärän nivel on sijoitettu sen keskelle, jotta päälle jäisi mahdollisimman paljon tilaa naamarin ollessa ylhäällä. Lisätyt kosketuspisteet mahdollistavat noin 500 000 pääpannan asetusyhdistelmää, mikä on viisi kertaa enemmän kuin tyypillisellä vakionaamarilla.

Entistä paremman pääpannan lisäksi Sentinel A50:ssa on edistynyt huippuoptinen ADF-lasi 100 x 60 mm:n aukolla, mikä leventää näkökenttää ja parantaa tilatietoisuutta. Optisen lasin luokituksen 1/1/1/2 ansiosta hitsaajat voivat olla varmoja, että Sentinel A50 tarjoaa terävän, selkeän ja yhdenmukaisen näkyvyyden hitsauskohtaan. True colour -teknologian avulla käyttäjät näkevät paremmin hitsauskohdan ja sen ympäristön, mikä auttaa heitä pitämään hitsauskohdan sauman keskellä.

Erinomainen toimivuus

Hiottaessa hiontatila aktivoidaan ulkopuolelta kypärän kuoresta ohimon kohdalta, joten käyttäjien ei tarvitse riisua naamaria vaihtaessaan hitsauksesta hiontaan. Hiontatila on helppo kytkeä päälle ja pois pitämällä painiketta painettuna kaksi sekuntia. Ulkopuolisen hiontatilapainikkeen ansiosta käyttäjät minimoivat käyttökatkokset siirtymällä nopeasti toiminnosta toiseen tarvitsematta käyttää ohjauspaneelin sisäkytkintä.

Sentinel A50:ssä on kupera edestä asennettava lasi, joka estää roiskeiden kertymistä ja joka voidaan lisäksi irrottaa ja vaihtaa helposti. Suojalasi, joka on hitsausnaamarin pääasiallinen kulutusosa, kuluu kaikista komponenteista eniten hitsauksessa; jatkuvat roiskeet, kipinät ja kuumuus kuluttavat lasia ja heikentävät näkyvyyttä. Pyöreä pikalukittu suojalasi voidaan irrottaa yhdellä napsahduksella. Se voidaan vaihtaa 10 sekunnissa, mikä minimoi osien vaihtoon kuluvan ajan. Suojalasin pyöreä muoto vähentää roiskeiden kertymistä ja määrää.

Käyttäjät arvostavat Sentinel A50:n värillisellä taustavalaistulla näytöllä varustettua täyttä kosketusnäyttöä, jota on helppo lukea heikossakin valaistuksessa. Naamarin käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, ja se aktivoituu yhdellä painikkeella. Yksinkertainen käyttöliittymän rakenne mahdollistaa käyttäjille naamariin tarttumisen, näytön käynnistämisen ja kaikkien toimintojen aktivoinnin käyttöoppaaseen tukeutumatta.

Naamarin digitaalilasitekniikan ansiosta hitsaaja voi myös säätää sävyn (5–13) ja herkkyyden mielensä mukaan. Käyttöliittymä sisältää kahdeksan muistiasetusta täsmällisyyden takaamiseksi missä tahansa käytössä tai prosessissa. Sentinel A50 painaa 640 g, ja siinä on erittäin iskunkestävä nailonkuori. Sentinel A50 edustaa suoritusominaisuuksien ja hinnan parasta yhdistelmää.

Halo-pääpannan ansiosta Sentinel A50 istuu paremmin ja mukavammin kuin mikään muu naamari. Tuottavuutta parantavia toimintoja ovat mm. ulkopuolelta aktivoitava hiontapainike, taustavalaistu LCD-kosketusnäyttö, jonka käyttäjät näkevät kaikissa valaistuksissa, sekä mahdollisuus vaihtaa suojalasi 10 sekunnissa.

Vuosien hitsauskokemus on koulinut sinut tietämään täsmälleen, millaisen naamarin tarvitset: mukavan, suuren katsonta-aukon ja seuraavan sukupolven teknologian. Jokainen erikoistoiminto vaatii erikoisvarusteet, jotta työ saadaan tehtyä, ja kun puhutaan naamareista, SENTINEL™ on parhaiden hitsaajien valinta.

  • Mullistava kuorirakenne. Erittäin iskunkestävää nailonia.
  • Halo™-pääpanta. Ergonominen, vapaasti säädettävä viiden pisteen pääpanta on erittäin mukava ja erinomaisesti tasapainotettu. Matalaprofiilinen rakenne ja keskeinen kääntymispiste jättävät päälle mahdollisimman paljon tilaa kypärän ollessa käännettynä ylös.
  • 100 x 60 mm 1/1/1/2 –5-13 ADF (automaattikasetti)
  • Ulkoisesti aktivoitava hiontapainike. DIN 3 hiontatila.
  • Värikosketusnäytöllinen ohjauspaneeli automaattikasetissa.

Brand

ESAB

ESAB tuotteet

ESAB tuotteet

Lisätiedot

Paino 1.9 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Esab Hitsausmaski SENTINEL A50”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *