Turun Hitsauskone Oy

ESAB Stainflux juurisuojatahna

89,90 

SKU 2160001000 Category Tags , , ,

Kuvaus

StainFlux-juurisuojatahna

Ruostumattomia putkia hitsattaessa on erityisen tärkeää suojata hitsin juuren puoli, joka joutuu kosketuksiin korroosiota aiheuttavan aineen kanssa. Tapauksissa, joissa juurisuojakaasun käyttö on vaikeaa, voidaan käyttää TA-Fluxjuurisuojatahnaa. Se suojaa hitsauksessa hitsin juurta hapettumiselta ja toimii samalla hitsauksen juuritukena. StainFlux-juurisuojatahna on tarkoitettu käytettäväksi niukkaseosteisten ja ruostumattomien terästen kanssa(nikkelipitoisuus on enintään 25%).

StainFlux ei korvaa juurisuojakaasua vaan sitä käytetään silloin, kun suojakaasua ei voi käyttää. StainFlux suojaa juurenpuolta, muttei vastaa argonilla suojattua juurenpuolta.

StainFlux toimitetaan jauheena, joka sekoitetaan teollisuusspiihin tai tislattuun veteen ennen hitsausta. Juurisuojatahnalle on ominaista sen kyky poistaa oksidisulkeumia ja päästöoksideja hitsauksen aikana. StainFlux korvaa kaasusuojan (jos rakenne vaikeuttaa kaasusuojan käyttöä juuripuolella), teipin ja keraamisen juurituen. StainFlux-juurisuojatahna toimii myös juuritukena jakamalla lämmön tasaisesti hitsin alapuolelle. Se vaikuttaa myös kemiallisesti puhdistamalla hitsisulaa epäpuhtauksista.

Lisätiedot

Paino 0,65 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ESAB Stainflux juurisuojatahna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *